• https://api.whatsapp.com/send?phone=+905317354898
  • https://www.twitter.com/@hateksantarim
  • https://www.instagram.com/hateksantarim.ilaclama

Anasayfa


     BORDOCAN 20 WP

   
Ürün Özellikleri
WP: ıslanabilir toz % 74 bordo bulamacı
        Detaylar
 
 
Detaylar

BORDOCAN 20 WP BORDO BULAMACI

MANTAR İLACI FUNGİSİT

SUDA ISLANABİLİR TOZ(WP)

%74 Bordo Bulamacı (kalsiyum hidroksit ve bakır (II) sülfat

%20 Metalik Bakır a eşdeğerdir.

Bordocan 20 wp Bordo bulamacı kullanımı ve önemi;

Bordocan 20 wp Bordo bulamacı Bordo bulamacı, zeytin, asma, elma, şeftali, kayısı gibi hemen her tür meyve ağacında ve gül, taflan, pittosporum  gibi odun gövdeli peyzaj bitkilerinde fungal ve bakteriyel kökenli bir çok hastalık etmenine karşı uygulanan geniş etkili bir zirai ilaçtır.

Bordocan 20 wp Bordo bulamacı Bordo bulamacı ile yapılacak zirai ilaçlamalar için en uygun zaman ağaçların yapraklarının 2/3 kısmının döküldüğü sonbahar ve henüz gözlerin ve tomurcukların uyanmamış olduğu kış sonu dönemidir. Sonbahar ve kış sonu dönemlerinde yapılacak bordo bulamacı ilaçlaması ile tüm ağaç ve süs bitkileriniz de ilk bahar ve yaz aylarında meydana gelecek pek çok hastalığın önüne geçilmiş olacaktır. Ayrıca bordo bulamacı uygulamış ağaç dokuları kış donlarına karşı daha dayanıklı olmaktadır.

Bordocan 20 wp Bordo bulamacı Bordo bulamacı ile ilaçlama yapılırken ağaçların sadece dalları değil tüm gövde aksamı da detaylı bir şekilde ilaçlanmalıdır.

Bordocan 20 wp Bordo bulamacı Bordo bulamacı, bakır sülfat ve kirecin uygun dozlar ile su içerisinde ayrı ayrı kaplarda karıştırılarak, mutlaka içerisinde kireç eritilmiş kaba bakır sülfat eritilmiş suyun yavaş yavaş ve karıştırılarak dökülmesi sureti ile elde edilmektedir. Ancak bu uygulama yerini neredeyse tamamen zirai ilaç bayilerinde kolaylıkla bulunabilen hazır bordo bulamacı ürünlere bırakmıştır.

Bordocan 20 wp Bordo bulamacı Hazır bordo bulamacı kullanılacağı ilaçlama dönemi ve uygulanacağı bitkideki hastalığa göre tavsiye edilmiş olduğu doz ile suya karıştırılarak doğrudan pratik olarak kullanılmaktadır. Hazırlanışı ve etkin kullanım kolaylığı nedeni ile hazır bordo bulamacı uygulamaları zirai ilaçlamalarda yaygın olarak tavsiye edilmektedir.

Bordocan 20 wp Bordo bulamacı Bordo bulamacı uygulamalarda mutlaka tek başına kullanılmalıdır. Gerek bakır sülfat ve kireç kullanılarak elde edilen gerekse hazır bordo bulamacı kullanımında dikkat edilecek en önemli hususlardan bir tanesi diğer insektisitler yada fungusitler ile karışım yapılmadan tek başına ilacın kullanılması gereğidir.

DİRENÇ İLE İLGİLİ BİLGİ: Bordocan 20 wp adlı bitki koruma ürünü, etki mekanizmasına göre Grup M1 olarak sınıflandırılmış bir fungisittir. Aynı etki mekanizmasına sahip bitki koruma ürünlerinin tekrarlayan uygulamaları, direnç gelişimini teşvik etmektedir. Bu nedenle direnç gelişimini geciktirmek için belirtilen dozlarda kullanılmalıdır.

Kullanıldığı bitki hastalıkları : Mildiyö , ölükol, karaleke, yaprak kıvırcıklığı, halkalı leke hastalığı, yaprakdelen (çil hastalığ



Tuzla tarım,Pendik tarım,İstanbul tarım, tuzla ziraat, tuzla zirai ilaç, tuzla ilaçlama Tuzla böcek ilaçlama,tuzla haşere ilaçlama, pendik haşere ilaçlama, pendik böcek ilaçlama, İstanbul böcek ilaçlama, İstanbul haşere ilaçlama ,Pendik ilaçlama,İstanbul ilaçlama,pendik haşera ilacı,İstanbul haşera ilacı, tuzla haşere ilacı, tuzla gübre, pendik gübre,İstanbul gübre,tuzla tohum ,pendik tohum,tuzla çim tohumu,pendik çim tohumu,İstanbul çim tohumu,tuzla  sebze tohumları,pendik sebze tohumları  tohum İstanbul , Pendik ilaçlama, pendik tarım pendik ziraat, pendik haşere ilacı, pendik gübre, Pendik  sebze tohumu , tashira, previcur , delmetrin, deltametrin, lamtorin, biçer sinek ilacı, karasinek ilacı  sivrisinek ilacı  ,pire ilacı ,bit ilacı, tahtakurusu ilacı, çıyan ilacı kırkayak ilacı ,kene ilacı ,  sıvı bitki besini, k-othrine, fasnox, bion, fare zehri, fare ilacı, hamam böceği ilacı, kalorifer böceği ilacı, ficam, kırmızı örümcek ilacı, mantar ilacı, yaprak biti, akarlar, alfa sc, hamam böceği jeli, best bakır, algamek, gübretaş, olex, ot ilacı, sıçan ilacı, sebze tohumları ,domates tohumu ,patlıcan tohumu,hıyar tohumu lahana tohumu, marul tohumu roka tohumu,tere tohumu.pırasa tohumu,havuç tohumu,turp tohumu, çiçek tohumları,çim tohumu, çim tohumu karışımı 7 li çim tohumu, gölge çim tohumu ,üçgül tohumu , yonca tohumu,çim besini, çim gübresi,sıvı gübre, katı gübre, orkide besini, gül besini , menekşe besini ,bitki besini ,tuzla bitki toprağı,pendik bitki toprağı,İstanbul bitki toprağı,tuzla orkide toprağı,pendik orkide toprağı,İstanbul orkide toprağı,tuzla ilaçlama aletleri,pendik ilaçlama aletleri,İstanbul ilaçlama aletleri,tuzla bahçe ürünleri pendik bahçe ürünleri,İstanbul bahçe ürünleri,tuzla budama makası, pendik budama makası,İstanbul budama makası,tuzla aşı macunu,pendik aşı macunu,İstanbul aşı macunu,tuzla budama macunu,pendik budama macunu,İstanbul budama macunu,tuzla göztaşı,tuzla bordo bulamacı,pendik bordo bulamacı,pendik göztaşı,İstanbul göztaşı İstanbul bordo bulamacı,Tuzla fide, pendik fide,İstanbul fide,tuzla fidan,pendik fidan,İstanbul fidan,tuzla saksı çeşitleri,pendik saksı çeşitleri,İstanbul saksı çeşitleri,renkli saksılar, desenli saksılar , büyük saksılar, küçük saksılar. Tuzla üre gübre,tuzla 20-20-0  taban gübresi,tuzla şeker gübre,tuzla 15-15-15 gübre,tuzla sıvı gübre, tuzla organik gübre, tuzla solucan gübresi, pendik gübre, pendik solucan gübresi,Tuzla gübre çeşitleri,çim gübresi,bahçe bakım gübresi, demir sülfat, kükürt,çinko,fosfor, potasyum,kalsiyum, hümik asit,amino asit,

 

 

 
 
Hateksan Teknik Tarım İzolasyon Havalandırma Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi
http//www.hateksantarim.com