• https://api.whatsapp.com/send?phone=+905317354898
  • https://www.twitter.com/@hateksantarim
  • https://www.instagram.com/hateksantarim.ilaclama

Anasayfa


     CONFİDOR TURF 1KG

   
Marka : BAYER
        Detaylar
 
 
Detaylar

Confidor® Turf; golf sahalarında, yarış pistlerinde, futbol sahalarında, özel mülk, park ve spor alanlarındaki çim alanlarda görünen Haziran Böceği larvalarına karşı etkili, granül formülasyonda bir insektisittir. Haziran Böceği (Polyphylla Fullo) larvası sorununa uzun süreli çözüm sağlar.


ÜRÜN AÇIKLAMASI:

Haziran Böceği’nin larva sayılarındaki artış, gitgide büyüyen sorunlara yol açar. Çim alanlardaki bitkilerin kökleriyle beslenen bu çayır böcekleri, bitkileri öldürerek çimenlerin samansı bir hal almasına neden olur. Daha ileri vakalarda ise, çim dokusu tıpkı kaldırılmış bir halı gibi topraktan sökülür ve çıkar. Haziran Böceği larvalarını yemek için zaten kopmak üzere olan çimleri eşeleyen kuşlar, tilkiler ve porsuklar durumu daha da kötüleştirebilir.

Haziran Böceği larvalarının kontrolünde yıllık bir planlama yapmak, bu larvaların istilasından doğabilecek sorunların azaltılmasına yardımcı olur. Farklı böcek türlerini tanımak ve bu böcek türlerinin yaşam döngülerini anlamak, en uygun çim bakım yöntemlerini seçmek açısından faydalı olacaktır.



 
 
Hateksan Teknik Tarım İzolasyon Havalandırma Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi
http//www.hateksantarim.com